За какво служи Демир бозан? Ползи. Има ли странични ефекти? Коя билка е?

За какво служи Демир бозан и какви ползи има от него? Какви са неговите странични ефекти? Коя билка се нарича Демир бозан? Какво лекува?

Демир бозан е комбинация от шест билки, която оригинално се произвежда от „Фарма витал“ на базата на тайна рецепта на анадолските ходжи от стари времена. Също така много билки носят това наименование, като в различните региони на България с името Демир бозан се обозначават различни билки.

За какво служи Демир бозан? Ползи

Комбинацията Демир бозан служи най-вече за прочистване на кръвта и съзнанието. От там тя се отразява благоприятно при над 500 симптоми и заболявания, най-вече тези, които са свързани с кръвообращението и душата. В това число влизат:

От страната на болестите, свързани с кръвта:
От страната на душевните проблеми:
 • Помага при виене на свят (вертиго, световъртеж)
 • и шум в ушите (тинитус);
 • При депресия
 • След прекаран инсулт
 • При безсъние
 • При тревожност и панически атаки (страхова невроза)
 • При нервност и нервен стомах
 • И много други.

Има ли Демир бозан странични ефекти?

Не, Демир бозан не дава странични ефекти, нито има противопоказания. Единственото, което се препоръчва, е да не се смесва с други билки, за да не се намали въздействието на билките, включени в комбинацията. Също така ако приемате Демир бозан в три поредни месеца, е добре да направите едномесечна почивка. И то не защото той ще ви навреди, а защото организмът привиква с билките и тяхното въздействие върху него отслабва. Затова се прави един месец почивка.

Коя е митичната билка Демир бозан?

Да, но в различните региони на България с това име наричат различни билки, които притежават взаимно изключващи се свойства. Билката Демир бозан е митична. С това име са известни много билки, някои от които са:

Комбинацията Демир бозан не съдържа нито една от тези билки, защото нейният корен не е нито в Чепеларе, нито в Трън. Името ? е турско и произхожда от древна Анадола, където с него са обозначавали именно това съчетание от билки. То означава „който разрушава желязото“. Има се предвид пречистващото кръвта действие, както и премахването на душевните натрупвания, страхове и др., които пречат на човека да живее щастливо. Последното е използвано от мюсюлманските свещеници и мистици за справянето с всекидневните житейски проблеми.

demir-bozan-istinata-snimka-01

Справка в речника на БАН от 1971 година показва колко много билки носят името Демир бозан. А това не са всички!

Демир бозан е билкова комбинация, която съчетава уникалната сила на билките да лекуват и предпазват от различни заболявания

Създаден под формата на чай Демир Бозан се приема лесно и има приятен вкус.
Билките са най-големите природен лечител. Майката Природа се е погрижила да лекува почти всички заболявания с помощта на естествени средства, които нямат странични ефекти.

Чаят е една от любимите напитки на българина и ползите от него за безкрайно много. В правилната комбинация, каквато е Демир Бозан, билките лекуват голяма брой заболявания от високо кръвно налягане, диабет и ревматизъм, през депресия, неврози и стрес, до косопад, кожни проблеми и стомашни неразположения.

Освен за лечение билковата комбинация се използва и за профилактика на редица заболявания – подсилва имунната система, действа успокояващо на нервната система и ни прави по-свежи и работоспособни.

Хората страдащи от различни фобии ще останат очаровани от ефекта на уникалната билкова комбинация и ще забравят завинаги за проблемите си.

Демир Бозан ще ви помогне да прочистите организма си от натрупаните токсини, които водят до редица заболявания и наднормено тегло. Билковият чай помага при хормонален дисбаланс , поддържа кожата и тялото млади и енергични, пази сърцето и ставите.

Удобната опаковка на чая го прави лесен за употреба, без да е необходимо да се приготвят различните билки поотделно – нещо, което в забързаното ни ежедневие пречи на хората да се лекуват с билки.

Чаят няма противопоказания и странични ефекти, тъй като билките, които влизат с състава му са подбрани прецизно и селектирани по специфична технология. Пропорцията на шестте билки – хвощ, великденче, блатен тъжник, царевична коса, глог и котешка стъпка, е тайната не неговото действие.

Билковата комбинация се произвежда и съхранява съгласно всички изисквания. Опаковката съдържа 90 филтърни пакетчета, които можете да закупите от няколко определени аптеки.

Ако имате здравословен проблем или просто искате да се чувствате добре, да бъдете здрави, енергични и щастливи, не се колебайте да си поръчате билковата комбинация Демир Бозан.

Click to rate this post!
[Total: 18 Average: 3.7]

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “За какво служи Демир бозан? Ползи. Има ли странични ефекти? Коя билка е?

 1. Zdraveite imam problem s shtitovidna jleza i pia selen s l tiroksin chaqt moga li da go pia blagodaria vi predvaritelno

 2. Здравейте, аз съм с генерализирано тревожно разстройство, мисля че ми се отключи в менопаузата, този чай дали ще ми помогне

  • Здравейте, Юлияна! Да, може да ви помогне в посока успокояването на топлите и студени вълни, а също и на нервите.

 3. Здравейте бих искала да ви попитам дали Демирбозан ще помогне на ма,ка ми ,която има гастрит,и е с иска рана жлъчка.?Благодаря

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *