Погрижете се за черния си дроб с Демир Бозан

Черният дроб е орган, който има функцията да се бори с отровите, попадащи в тялото ви. Всеки вид нездравословен начин на живот, оказва пагубно влияние на черния дроб и така се натрупват вещества, които той не може да преработи.

Стресът, неправилният хранителен режим, както и някои вредни навици, пречат за нормалното функциониране на черния дроб. От там се предизвикват редица заболявания: алкохолна болест, чернодробна недостатъчност, цироза и други.

В модерното общество, най-честия враг за черния дроб е неправилният хранителен режим. Когато дробът се уголеми, той губи функциите си и хората боледуват. Как да защитите този жизненоважен орган?

Можете да помогнете на черния си дроб да се възстанови с помощта на билковия чай Демир Бозан. Билките, които Демир Бозан съдържа, премахват токсините в черния дроб. Билковият чай Демир Бозан може да се приема без никакви притеснения като профилактично средство. Ако имате близък, който редовно приема алкохол, купете му Демир Бозан. Чаят ще укрепи черния му дроб и ще забави разрушителните последствия от алкохола.

Ако нямате навика да се храните здравословно, да спортувате, или сте пушач- Демир Бозан е вашето средство за профилактика!

Важно е да знаете, че на пазара са се появили фалшиви чайове!

Оригиналният чай Демир Бозан струва 43 лв.
Можете да го поръчате на телефон: 02/401-79-95, 0898/543 752, 0899 58 28 32
или по
мейла office@demirbozan.com

Може да се купи и на място в София:

  1. Дрогерия „Жанин“ на ул. „3 уши“ № 5 в столицата, на гърба на Съдебната палата.
  2. Или в дрогерия „Парамед”, ул. „Братя Миладинови“ № 29,София.
  3. Нов магазин на ул. Любен Каравелов 44, София
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *