Псориазис вулгарис. Има ли ефикасен мехлем? Лечение с билки. Мнения и видео

Когато ви боли стомах или глава, това е само ваш вътрешен проблем. Но когато развивате псориазис, се появяват шлюпки и петна на кожата, обриви и други образувания, тогава този проблем излиза извън обхвата на отделния човек.

В края на краищата хората забелязват подобни нюанси на кожата ви и се чувстват отблъснати.

Проблемът псориазис

Сърбежът на кожата причинява дискомфорт не само на нейния собственик, но и на тези, които са принудени да се намират в близост с него. Външният човек няма как сам да се досети, че това не е заразно, а и дори да му кажем, може да не ни повярва.

Ако работите с хора и сте публична личност или заетостта ви зависи от външния ви вид, тогава този малък проблем се превръща в голям проблем и започва да расте като снежна топка. Той може да причини истинска катастрофа във взаимоотношенията ви с хората.

Посещението на кожно-венерически диспансер на подсъзнателно ниво кара човек да се чувства отхвърлен и нежелан. Ето защо да съберете смелост да си запишете час за дерматолог, понякога е свързано с повече време, колебания и влагане на много умствена и волева енергия.

Едно време не е било точно така. Нашите предци не са мислели толкова много, не са имали чак такива притеснения като нас, а директно са отивали при лечителите и билкарите. Полезните билки тогава са били известни на хората, известни са и сега, макар и не така масово. Но българинът традиционно ползва билките. В Турция нещата стоят по същия начин.

Причини и премахването им

И там, и у нас се е знаело, че псориазисът се дължи на вътрешни причини. Една част от тях е в душата (днес бихме казали в главата), а другата – в обмяната на веществата. Тоест можем да се излекуваме само ако пречистим душата и кръвта си. Мазилата не помагат, защото са външни, а проблемът с псориазиса е вътрешен.

Люспестият лишей на псориазиса се получава от нерви и от отслабване на имунната система на човека, съчетани с хормонални нарушения, стресови ситуации, някакви алергични реакции към храни, места, дрехи и хора. Освен това се дължи и на нарушения в метаболитните процеси в организма. Оставяме настрана наследственото предразположение, но другите неща наистина се оправят и се овладяват с билки за много време напред, ако не и завинаги.

Всичко зависи от това, дали ние няма да се подложим на същите стресове и причини, които са предизвикали нарушенията в организма ни, водещи до псориазис. Но дори и тогава чайовете ще засилят способността ви да се съпротивлявате.

Ролята на билките

Важно е да се запомни, че кожата е огледало на процеси, които стават в душата и в обмяната на веществата. Следователно те трябва да се лекуват с чай, вътрешно. Такъв чай е съставен по древната рецепта на анадолските ходжи „Демир бозан“. Той се приготвя от столетия и е помогнал на хиляди хора да овладеят симптомите на псориазиса.

Действие върху душата

В него са комбинирани билки, които най-напред атакуват всички душевни причини за възникването на болестта. Те премахват стреса и успокояват разклатената психика. Прогонват страховете и тревожността и изпълват човек с енергия. Успокояват алергията и хормоните, засилват имунитета, тоест ни дават възможност да премахнем всички психосоматични причини на псориазиса и да помогнем на кожата в нейното самовъзстановяване.

Пречистване на кръвта

Втората функция на билките е свързана с пречистването на кръвта. Те са насочени към обмяната на веществата и спомагат за цялостно прочистване на организма от всичко, което иначе при псориазиса се опитва да избие през кожата. При псориазиса отровните вещества се разнасят от кръвта до всяка клетка от тялото и го замърсяват. Те влошават неговото нормално функциониране. Когато тези отрови се изхвърлят от кръвта, заболяването започва да отстъпва.

Пазете се от фалшификати

Много са случаите на хора, които са се излекували от псориазис или поне трайно (с години напред) са успели да потиснат неговите коварни симптоми. Те правят това с оригиналния чай Демир бозан, който струва 43 лева и се произвежда от „Фарма витал“. Добре е това да се знае, защото на пазара се намира и фалшив чай на по-ниска цена. Той няма да ви свърши работа. Можете да го пробвате разбира се, но после не се сърдете на нас. Ние сме длъжни да препоръчаме само това, което наистина действа, а ментетата – да разобличим. Ефектът от истинския Демир бозан идва в продължение още на първия месец, ако се пие както е рекомендовано – по три пъти на ден.

Мнения на хората

Можете да видите мненията на хората за него. Те са го пили и са имали ефект. Получили сме позволение да публикуваме техните писма и снимки, защото те държат и други хора да научат за работещата билкова комбинация и да могат да си помогнат. Пишете ни и вие, ако имате поглед или сте изпробвали истинския Демир бозан на „Фарма витал“.

Кои билки помагат при псориазис?
Мартин Милев билки при псориазис вулгарис Демир бозан

Мартин Милев

Дълго съм се интересувал от отговора на въпроса кои билки помагат при псориазис, защото съм изпробвал всички възможни кремчета, мехлемчета и мазилца, които се намират по аптеките и са от скъпи по-скъпи. Най-вече производителите пускат неща за външна употреба, защото нагласата на хората е точно такава, че псориазисът трябва да го намажеш с някакви хлъзгави истории и само така може да се махне.

Но той не се маха, защото причината за него идва отвътре, от самата глава на човека. Опитах всякакви картофени, чеснови и прочее лекове, те също не ми помогнаха – нито външно, нито вътрешно. Едва когато поръчах Демир бозан и го пих месец и половина най-редовно, у мен започна да се появява забележително подобрение. След три месеца пиене на Демир бозан външните проявления на псориазиса изчезнаха и от тогава минаха повече от три години и не са се връщали. Опитайте го и вие и споделете впечатленията си!

Мартин Милев, Варна

Лечение на псориазис с билки
Мая Тодорова билки при псориазис вулгарис Демир бозан

Мая Тодорова

Псориазисът има лечение само ако можем да проумеем дълбоко психическите причини за неговата поява. Тя се дължи на неравновесие във вътрешния ни свят, придружено от дисбаланс в обмяната на веществата у нас. Следователно тези причини няма как да се премахнат с едно намазване. Много хора искат като се намажат с нещо за 64 лева и целият им живот да се промени като с магия. Но за съжаление или за щастие нещата не стават така, не работят по този начин. Билките помагат само вътрешно и целта им е да възстановят душевното равновесие.

Най-добрите такива билки се намират в комбинацията Демир бозан. Те също така дават и по-добра обмяна на веществата, водеща до прочистване на организма и на кръвта като цяло. Първо съм си поръчвала Демир бозан от 12 лева, който не ми помогна изобщо. Пробвала съм и тинктура Демир бозан, и мехлем със същото име. Хвърлих си парите на боклука, мога да го кажа съвсем ясно. Едва когато взех от 43-левовия Демир бозан, който е оригиналният, направен по рецептата на ходжите, чак тогава имах сериозно облекчение и – мога да съм почти сигурна – пълно излекуване от псориазиса.

Мая Тодорова, Благоевград

Как се отървах от псориазис вулгарис
Божана Атанасова билки при псориазис вулгарис Демир бозан

Божана Атанасова

Имах сериозно покритие от псориазис вулгарис върху кожата си и успях да се излекувам от него, но докато това се случи, имах няколко години напразни надежки, проби и грешки и хиляди левове пропилени напразно пари. Грешката ми беше, че най-напред се насочих към кремовете. Но всеки ще ме разбере, че е нормално така човек да си мисли, въпреки че не е прав. Псориазисът трайно се е настанил в човешкото съзнание като кожен проблем, защото се появява на кожата. Но той е всъщност проблем на съзнанието.

Ние трябва да си оправим психиката и после кожата сама ще се оправи. Метаболизмът също може да бъде обект на действията ни. Имунитетът – и той. Но нито едно от изброените неща не се оправя с кремчета. Само лични психически упражнения, медитация, разходки и пиене на чай могат да помогнат.

В магазините се намират чайове против псориазис на цена между 2-3 и 10-15 лева, но те не дават нужния ефект. Изпробвала съм всеки един от тях, повярвайте ми. Само Демир бозан ми помогна трайно и то не какъв да е Демир бозан, а този на „Фарма витал“, който се продава за 43 лева. Не губете като мен време и пари в напразни опити. И не слушайте хората, които твърдят, че псориазисът не се лекувал! Дайте шанс на Демир бозан и елате тук да ми благодарите.

Божана Атанасова, Силистра

Още отзиви и мнения за билките ТУК!

Демир бозан при кожни алергии

Алергии по кожата, кожни алергии: Кожата може да се възстанови, ако пиете билковия чай  Демир Бозан.

При неправилен хранителен режим и постоянно въздействие на околната среда, кожата ни страда и този факт причинява сериозни алергии, които са трудно податливи на лечения.

Много често при хората с по-чувствителна кожа се появява неприятно зачервяване, петна, лющене, дори екземи. Всички тези неприятни симптоми, могат да бъдат признак за алергии.

Специалисти в областта на народната и алтернативната медицина съобщават, че повечето алергии могат да се повлияват  от билковия чай Демир Бозан.

Доказал неведнъж успокоителния ефект при депресивни състояния, сега Демир  Бозан се прилага и като средство за успокояване на кожните алергии.

Тайната на билковия чай Демир Бозан  е в умело подбрания състав от билки, които растат по нашите географски ширини. Важно е да знаете, че кожните  алергии и неприятни обриви могат да изчезнат напълно, ако сте упорити и сте решили да опитате чая Демир Бозан.

В една опаковка има 90 филтърни пакетчета чай. Той е напълно достатъчен за месечна употреба, но най-важното е да имате търпение. Алергиите на кожата са лечими – опитайте Демир Бозан, за да се убедите сами в действието му.

Важно е да знаете, че на пазара са се появили фалшиви чайове!

Оригиналният чай Демир Бозан струва 43 лв.
Можете да го поръчате на телефон: 0897 039 295, 0899 58 28 32
или по
мейла office@demirbozan.com

Може да се купи и на място в София и други градове: ТУК!

Видео отзив

Този отзив ни беше изпратен на видео:

Вижте и ТОВА:

Исхемичен мозъчен инсулт. Критични дни и справяне с билки и упражнения

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3.7]

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Псориазис вулгарис. Има ли ефикасен мехлем? Лечение с билки. Мнения и видео

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *