Билки при подагра – споменават се още в Корана

Билките за лечение на подагра не ни предлагат нищо ново под слънцето. Подходът, който те дават за лечение на страховитата подагра, е стар, за него се пише още в Корана.

В свещените книги освен описание на болни от коварната подагра, се споменава и тяхното лечение. Те са се лекували чрез очистване на организма, приемане на много течности и двигателна активност на открито. Разбира се, взимала се е предвид и благословията от Аллаха. Но когато използвате билки, благословията ви е сигурна.

Точно това прави и тайната формула на древните ходжи. Тя пречиства кръвта, дебелото (право) черво, черния дроб и бъбреците.

Подаграта се проявява с подуване, възпаление и силна болка най-напред в ставите.

Тя се дължи най-вече на неправилно хранене, преяждане и препиване, откъдето следва тотално замърсяване на кръвта с пурини и на урината – с повишени количества пикочна киселина.

Погрешно, много от страдащите от подагра използват разни мехлеми и загряващи компреси за лечение на широко разпространеното заболяване.

Това е абсолютно неправилно, не бива в никакъв случай да се цери следствието от болестта, а да се гони нейната причина.

А именно при подагра трябва лечението да се насочи към редуциране и снижаване до минимум на нивото на известната пикочна киселина и отлагането на пурини. Това може да стане с комплексно и пълно очистване на организма, което е и целта на Демир Бозан.

Билките действат очистващо на кръвта и дебелото черво, на черния дроб и бъбреците. По този начин Демир Бозан възстановява нормалната обмяна на веществата, което е много съществено при подаграта.

В интернет ще намерите десетки случаи на хора, които са си помогнали при излекуването на подагра с билки.

билки при подагра демир бозан

Отзиви за билки при подагра

Например ТУК.

Някои от тях си ги купуват от различни билкови аптеки, смесват и пият чая, други директно ги берат по поляните. Но в тези случаи има опасност да се сбърка тайната пропорция на билките, която се предава още от ходжите до наши времена. Затова много хора предпочитат да си поръчат комбинацията готова.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *