Тайната на подаграта: Пречисти кръвта с билки! (ВИДЕО)

Подаграта присъства като напаст небесна и в Библията, и в Корана. Векове наред лечители и доктори я изследват, описват и церят.

И са наясно, че тя никога не си отива съвсем от жертвите си. Както казва един потърпевш – това не е болест, а състояние.

Състояние, причинено от лоша обмяна: може да е поради вродена склонност или дефицит – може да е резултат от особеностите на конкретното битие (други болести, хранене, физическа активност, стрес и т.н.).

За подаграта може да се пише и научно – и почти художествено. Второто разширява кръга на читателите и ги ангажира лично – вижте https://9ini.babailiica.com/podagrata/.

Номерът с подаграта е да изчистиш кръвта си!

Всички страдания, свързани с подаграта, са от повишени стойности на пикочната киселина в кръвта. Тези стойности се вдигат, когато консумираш храни с много пурини. Би трябвало биологичният ти филтър да се справя с тях и да не допуска високи стойности на въпросната киселина. Защото от това следва утаяване на солите й в различни точки на тялото. Тези соли (урати) имат кристална структура и формата им напомня иглички. Страшно боли, когато игличките се натрупат в ставите – тогава се получават отоци и зачервяване.

Щом боли – значи все пак е болест? Всъщност болестта идва, ако този пристъп отмине – така се случва! – и не му обърнеш достатъчно внимание. “Наградата” е артрит или камъни в бъбреците.

Може ли всичко това да се спре?

petar-petrov-demirbozan-podagra

Петър Петров се снима и ни изпрати този клип за действието на билките Демир бозан при подагра. Споделете го!

Счита се, че подаграта не се лекува, но може да се контролира. Жестока диета, изключваща храните с пурини – при остри състояния. Компреси, почивка, обезболяващи мазилки и запарки от народната медицина. През останалото време диетата може да се разширява, но скромно. Движението и приемът на много течности са задължителни.
Най-тежка е раздялата с любимите храни, които обикновено са главният виновник за подаграта: меса, бобови, животински мазнини, субпродукти, листни зеленчуци, зеле, гъби – диетите при подагра са популярни и лесно се откриват. За червоугодника (счита се, че голяма част от жертвите на подаграта точно от това си патят) това си е чисто наказание.

Диетата обаче помага и е най-сигурното спасение.

Контролът е по-лесен с добър билков чай!

Народната медицина щедро предлага безчет рецепти за отвари, настойки, компреси и затоплящи вани. Проблемът с тези прекрасни рецепти е, че те изискват да си стоиш вкъщи денонощно с подаграта си и да се грижиш неуморно за нея.

Ако нечовешката болка на остър пристъп те закове в леглото, може и да си позволиш подобен разкош. Но подаграта все по-често яхва хора в трудоспособна възраст. Когато се чувстваш добре, за поддържащата терапия и профилактика ти е достатъчна диетата и добър билков чай. Демир бозан е решението: това е смес от билки, които облекчават болката и овладяват възпалителните процеси. Стимулират отделянето на урина и изчистват организма от токсини. Подсилват имунитета.

Демир бозан е композиция от котешка стъпка, глог, блатен тъжник, хвощ, великденче и царевична коса.

Ако подаграта наистина не е болест, а състояние – ТОЗИ чай е способен да го овладее и неутрализира.

Споделете тази публикация!

Сигурно имате близки, роднини или познати, които страдат от подагра или имат склонност към подагра, защото често преяждат или пък пият много? Тогава този текст е за тях, защото може да ги отърве от мъките или да ги предпази профилактично от ужасните сиптоми на подаграта. Споделете тази публикация с повече свои приятели, защото дори и да нямате близък, страдащ от подагра, то вашите приятели най-вероятно имат. Използвайте за целта бутоните за споделяне в социални мрежи, долу под публикацията или горе вляво. Само така можем да помогнем на повече хора да се избавят от неприятностите си. Тази информация е ценна, защото не се споделя от много лекари. Те бързат да натъпчат пациентите си с хапчета и не им говорят много-много за билки. Това е така, тъй като лекарствената индустрия печели от хаповете, а не от билките. Затова споделяйте! Истината трябва да се знае от всички!

Реален случай на победил подаграта!

Вижте и видеото по-долу. Това е Петър Петров, актьор от Пловдив, има както театрални, така и роли в новите български сериали. Редовно прекалява с алкохол, тлъсти меса, цигари, не си доспива – просто такъв е начинът на живот на бохема. Срещи с колеги, репетиции, ядене, пиене. После раздаване на автографи, обсъждане с приятели и с останалите актьори, с режисьорите и с кого ли още не – и всичко това се случва в кръчмата. Докато един ден не се събужда с адски болки в палеца на крака, а нещата бързо взимат неспасяема посока. Болен е от подагра, трябва да спре с гуляите, да не пие алкохол, да стане вегетарианец. И всичко това комбинирано с всякакви лекарства – и то безполезни. Най-накрая актьорът разбира за силата на билките. Започва да пие чая Демир бозан по 3 пъти на ден. И още на първата седмица чувства огромно облекчение. Сега той продължава всеки ден да пие от билковата комбинация, а вече дори се е върнал към предишния си начин на живот.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *