Демир бозан за очи и нерви. Действие върху цялостния организъм

Как действа Демир бозан за очи и за нерви, а също и за свързаните заболявания. Помощ на комбинацията върху цялостния организъм.

Стресът влияе ли на зрението? Разболяват ли се очите на нервна почва? И какво да правим?

Изпитвали ли сте сухота, „черни мушички“, остра болка, ефект на пясъка? Така се чувстват нашите очи, когато организмът е в стрес. Реакциите на очите не се и усещат, защото в стресови моменти изпъкват по-силни усещания. А през това време зрението се разваля.

Нервното пренапрежение поражда не само сърдечни, но и други болести, вкл. очни. Как? Стресогенната информация постъпва в мозъка през органите на възприятията. Най-бързо се обработва и усвоява, когато човек види нещо лошо. Организмът се мобилизира, изработва се адреналин, зениците се разширяват и се отваря т.нар. тунелно зрение (гледане в центъра, без периферията).

Еволюционно подобрение е отваряне на зениците, за да постъпва повече светлина, следователно и информация за ориентиране. Но когато еволюцията е решила това, не е имало изкуствено осветление. А днес очите получават прекалена светлина и оттам ред зрителни нарушения.

Как да защитим зрението от стреса?

Стресовите ситуации не могат да се избегнат. Но може да се редуцира пагубното им влияние. Да се оздрави цялостно организма, така че да противостои по-добре на шоковите моменти и да не се разклаща нервната система.

Демир бозан за очи

Най-доброто лекарство е липсата на стрес. Да не се ядосваме напразно, повече да се усмихваме, да изпитваме радост, да умеем да се отпускаме.

чай демир бозан приложение demirbozan

Чаят Демир бозан за очи! Той има разнообразно приложение и извън отслабването.

Билков чай за нерви Демир бозан се е доказал като един от най-добрите растителни сборове за нервна система. Тези билки лекуват сериозни патологии като депресия и помагат дори за шизофрения, но в нашия случай ще им дадем по-проста за тях задача – да противостоят на стреса и да оздравяват очите.

В нервни моменти дишането се учестява. Тялото започва да поема повече кислород. Но учестеното дишане вреди на много системи, също и на очите. Хората, подложени на пристъпи на паника и склонни към дълбоко изживяване на тревожност, рискуват хипервентилация. Това е състояние, при което рязко се повишава съдържанието на кислород (с 40-50%), а нивото на въглеродния двуокис пада. Този дисбаланс води до зрителни нарушения. Някои от тях са осезаеми – мушичките и звездичките пред очите. Други са невидими, но много по-опасни.

Билков чай за нерви Демир бозан въздейства на кратковременния стрес и елиминира емоционално тежката обстановка. Той реално успокоява и отпуска – не само за момента, но и в дълъг период. Редовното приемане на чая ни прави по-устойчиви на стреса, все по-рядко го приемаме. Билките профилактират сухота на лигавиците, повишаване на очното налягане, тикове на очите и клепачите, мигрена. Всичко това са ефекти на стреса, превърнати в реална физическа патология. Ето защо е логично прилагането на Демир бозан за очи.

Общ ефект на Демир бозан върху организма

При продължително излагане на стрес се стига до сериозни заболявания и падане на остротата на зрението. Без съмнение уникалният билков чай за нерви Демир Бозан е най-предпочитаното средство за профилактика и приложение при защита на целия организъм. Много хора, които са изпробвали страхотните лечебни свойства на Демир Бозан, знаят, че той помага и възстановява тялото. Има обаче нещо, за което  потребителите на Демир Бозан, не са достатъчно информирани. Това е широкоспектърното  му използване и приложение.

Както е известно, чаят е  съвкупност от уникални билки, които  са грижливо подбрани, за да може да действат върху целия организъм. В опаковката на Демир Бозан се съдържат 90 филтърни пакетчета от билките, които са за едномесечна употреба.

Лапи за очи с Демир бозан

Новината е, че вие можете да използвате и самото филтърно пакетче  от вече употребявания чай. Независимо за какво пиете Демир Бозан, трябва да знаете, че филтърът с билките също може да се употреби. С филтърните пакетчета можете да си направите лапи, ако очите ви са уморени, или работите на компютър.

Рецепта: Наложете за 10-15 минути очите с приятно охладено филтърно пакетче. Съвсем скоро умората и напрежението в очите ще си отидат.

Демир Бозан можете да прилагате и като налагате различни зачервявания по кожата. Сложете вече използвано пакетче върху зачервено място и ще забележите ефекта на билките.

Съпътстващи упражнения за очите

За да предотвратите зрителни нарушения по време на стрес, направете тези упражнения:

  1. Намерете уединено място и заемете удобна поза (може и в легнало положение)
  2. Затворете учи, отпуснете се;
  3. Със затворени очи започнете да движите очните ябълки наляво и надясно, нагоре и надолу. Това отпуска очните мускули;
  4. Пет до седем 7 минути масажирайте най-горната зона на носа (където се закрепят очилата);
  5. Направете бавно дълбоко вдишване и отворете очите.

Тези упражнения успокояват и свалят зрителното напрежение. Включваме и няколко мнения за чай Демир бозан.

Мнение №1: Моите упражнения за очи и билки
Велко, Демир бозан за очи. Мнения, отзиви

Велко Григоров от Разград

През последните години зрението ми отслабна осезаемо. На моменти получавах такова замрежване и замазване на образите, че очаквах нещо да ме отнесе на пътя. Никой не търси причините за лошо зрение – пишат ти очила и готово. Аз не съм обаче такъв човек, винаги търся корена, причината. Постепенно стигнах до истината за мен – бях развил невроза, а неврозата удря очите. Успокоиха ме, че неврозата е обратима, че не минава в психическо заболяване. Но какво от това, след като очите ми така ужасно пострадаха?!

Хванах се здраво да се оправя. Започнах тренировки на очите, да ги отпускам целенасочено и да оздравявам мускулите и нерва. Най-добре ми подейства простото упражнение „Снежинка“, при което очите се движат във всички посоки. Дават го при панически атаки за премахване на стреса и нервното напрежение. Напишете в ютуб „снежинка“ и ще го видите.

Другото е, че взех билки за нерви, които в същото време лекуват и очите. Това е билковата комбинация под наименованието Демир бозан, а не билката с такова име. На мен ми се отрази много бързо. Буквално за дни усетих голяма промяна. Първо изчезнаха лошите реакции на очите, а после и симптомите на неврозата. Горе долу за 3 месеца напълно приключих с този проблем. Благодарение на билките, това беше простата, но ефективна рецепта, която ме оправи!

Отзив на Велко Григоров от Разград

Видео: Упражнения на Норбеков за отпускане на очите и пълен релакс

Демир бозан за нерви

Шестте лечебни растения в Демир бозан са най-мощни в психическата сфера. Те отпускат нервите като „хапче за успокояване“, но постигат и дългосрочни ефекти. Имат много ясен седативен и антидепресивен ефект. Имат силен лечебен ефект при панически кризи. С обикновената тревожност чаят се справя без трудности. Подейства за кратко време и след това поддържа едно релаксирано състояние, без да причинява зависимост или упойване. С билките в Демир бозан може да се шофира и да се извършват дейности, изискващи изострено внимание.

Плюс на Демир бозан за нерви: работи с натрупване и с времето релаксираното състояние става все по-устойчиво и необратимо. Човекът придобива устойчивост на стрес.

Други мерки за оправяне на нервите

Действието на билките можем да подкрепим с други средства за отпускане и изгонване на тревожността. Доказано е, че отлично се отразява отклоняването на вниманието в приятна насока. Някои се отпускат с танци или йога. Това са много успешни практики за успокояване. Те чудесно се съчетават с Демир бозан за нерви.

И още:

Медитация

Медитативните практики са препоръчителни при високо ниво на стреса и вътрешна слабост. Принципно медитацията изцелява нервната система, но се изисква дълга практика. Тя е по-добра като профилактика, отколкото за лечение, защото болният не успява да се възползва от нейните предимства. Той се нуждае от бързо успокояване и предварително възстановяване на емоционалното състояние. При възможност да се практикува редовно, медитацията премахва депресия и връща увереността.

Лягане навреме

Безсънието и психологическите проблеми вървят заедно. Първичното нарушение на съня създава проблеми с нервите и обратно – патологиите нарушават съня. Понякога е трудно да се разграничи кое е причина и кое следствие.

Типичният случай е възникване на безсъние на нервна почва – първо е емоционалният стрес и после на негов фон – безсънието. На това добре се противодейства с режим на съня и лягане по едно и също време. Идеално е да се съчетаят режим с билки за успокояване като Демир бозан.

Чай Демир бозан, цена

Важно е да знаете, че на пазара са се появили фалшиви чайове! Те се пускат на по-ниска цена, най-често за сметка на качеството. Много хора ни се обаждат да кажат, че не им е подействало, и когато ги попитаме откъде са купили чая, става ясно, че не е от нас. Истинският Демир бозан, който е добър за очи и за нерви, струва 43 лева и е произведен от „Фарма витал“. Така че ако го купувате от някъде другаде, после не ни звънете на нас, за да ни кажете, че не сте доволни. Звънете на тези, от които сте го купили.

С оригиналния Демир бозан такива неща не се случват. Неговото действие е безотказно, ако се взима три пъти на ден в продължение на един месец. Упражненията и мерките, дадени по-горе, са само препоръчителни, но значително могат да усилят ефекта от чая и да ускорят неговото въздействие. Така че да не е нужно да го пиете дори и един месец! Опитайте!

Чай Демир бозан, отзиви:

Мнение №2: Демир Бозан ми помогна за нервите

След като преди 5 мес. започнах да пия Демир Бозан, по-малко се дразнех, спях по-спокойно и лека-полека преодолях липсата на кафето и цигарите

чай демир бозан приложение антон

Антон Маринов

Здравейте. Пише ви Антон Маринов. От Варна съм и работя като шофьор на такси. Започнах неуверено да пия билковата хубава комбинация Демир Бозан преди пет месеца, но благодарение на нея вече се чувствам напълно нов човек.

По принцип съм си нервак, но покрай работата още повече се изнервих през последните години. Натоварено движение, много работа, ниско заплащане – знаете как е. Нощем не можех да спя, а след като съкратиха и жена ми от работа, съвсем се объркаха нещата. От притеснение и нерви започнах да пия, което едва не ми коства работата. Спрях и кафето и цигарите и ситуацията около мен стана просто нетърпима.

За щастие до мен бяха семейството и роднините ми, които не ми позволиха да затъна. Един ден съпругата ми донесе някакъв чай вкъщи и започна да ми приготвя от него. Караше ме да пия от напитката строго по три, дори 4, пъти на ден и скоро вече имаше резултати.

След като започнах вече да пия Демир Бозан, по-малко се дразнех, спях по-спокойно и лека-полека преодолях липсата на кафето и цигарите.

Дори изкарах на крак бронхита, който обичайно поне седмица щеше да ме държи на легло. Колегите като видяха колко спокоен и здрав съм станал, започнаха да ме разпитват какви лекарства пия. А като им обясних, че приемам билковата комбинация Демир Бозан, отказаха да повярват.

Все пак тези, които се решиха да си поръчат от чая, не спират да се хвалят как една или друга болежка им е минала от него. И щастливо споделят, че благодарение на Демир Бозан се чувстват отново силни и млади. Точно като мен.

Отзив на Антон Маринов, Велико Търново

Още мнения ще намерите на сайта. Пишете и вие в нашия форум ТУК!, ако имате какво да споделите в тази връзка! Ето и едно видео във връзка с действието на Демир бозан за нерви. Мнение на психолог:

Вижте и ТОВА:

Страхова невроза: Симптоми при децата и възрастните

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.3]

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Демир бозан за очи и нерви. Действие върху цялостния организъм

  1. Кажете точната цена за Демир бозан, има ли постъпване? Страхувам се от ментета, защото те могат много да навредят. Страх ме е от продукти, които не са под ХЕИ контрол, мисля че по цената най-добре се вижда кой е правилният продукт.

    • Точната цена е 43 лева, без да плащате доставка. За да сте сигурни, че става въпрос за оригинал, се уверете дали чаят е на „Фарма витал“.

  2. Благодаря, че описахте приложението на Демир бозан за очи. Страдам си от очите с години и не съм се сещал да проверя за нервна почва. Имам нервен стомах и затова предполагам, че и тук ще се открие връзка. Пак благодарности!

  3. Билков чай за нерви ли е Демир бозан? Помага ли след загуба на близък? Майка ми си замина и оттогава баща ми развива нещо психо, емоционално е много зле? Как да му давам Демир бозан?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *