Билковият чай Демир Бозан действа върху целия организъм

Без съмнение уникалният билков чай Демир Бозан е най-предпочитаното средство за профилактика и приложение при защита на целия организъм.

Много хора, които са изпробвали страхотните лечебни свойства на Демир Бозан, знаят, че той помага и възстановява тялото.

Има, обаче, нещо, за което  потребителите на Демир Бозан, не са достатъчно информирани. Това е широкоспектърното  му използване и приложение.

Както е известно, чаят е  съвкупност от уникални билки, които  са грижливо подбрани, за да може да действат върху целия организъм. В опаковката на Демир Бозан се съдържат 90 филтърни пакетчета от билките, които са  за едномесечна употреба.

чай демир бозан приложение demirbozan

Чаят Демир бозан има разнообразно приложение и извън отслабването.

Новината е, че вие можете да използвате и самото филтърно пакетче  от вече употребявания чай. Независимо за какво пиете Демир Бозан, трябва да знаете, че филтърът с билките също може да се употреби.

С филтърните пакетчета можете да си направите лапи, ако очите ви са уморени, или работите на компютър. Наложете за 10-15 минути очите с приятно охладено филтърно пакетче. Съвсем скоро умората и напрежението в очите ще си отидат. Демир Бозан можете да прилагате и като налагате различни зачервявания по кожата. Сложете вече използвано пакетче върху зачервено място и ще забележите ефекта на билките.

Важно е да знаете, че на пазара са се появили фалшиви чайове!

Тук пускаме и едно отзивче, което ни пратиха:

Демир Бозан ми помогна за нервите

След като преди 5 мес. започнах да пия Демир Бозан, по-малко се дразнех, спях по-спокойно и лека-полека преодолях липсата на кафето и цигарите

Здравейте. Пише ви Антон Маринов. От Варна съм и работя като шофьор на такси. Започнах неуверено да пия билковата хубава комбинация Демир Бозан преди пет месеца, но благодарение на нея вече се чувствам напълно нов човек.

По принцип съм си нервак, но покрай работата още повече се изнервих през последните години. Натоварено движение, много работа, ниско заплащане – знаете как е. Нощем не можех да спя, а след като съкратиха и жена ми от работа, съвсем се объркаха нещата. От притеснение и нерви започнах да пия, което едва не ми коства работата. Спрях и кафето и цигарите и ситуацията около мен стана просто нетърпима.

За щастие до мен бяха семейството и роднините ми, които не ми позволиха да затъна. Един ден съпругата ми донесе някакъв чай вкъщи и започна да ми приготвя от него. Караше ме да пия от напитката строго по три, дори 4, пъти на ден и скоро вече имаше резултати.

След като започнах вече да пия Демир Бозан, по-малко се дразнех, спях по-спокойно и лека-полека преодолях липсата на кафето и цигарите.

чай демир бозан приложение антон

Антон Маринов

Дори изкарах на крак бронхита, който обичайно поне седмица щеше да ме държи на легло. Колегите като видяха колко спокоен и здрав съм станал, започнаха да ме разпитват какви лекарства пия. А като им обясних, че приемам билковата комбинация Демир Бозан, отказаха да повярват.

Все пак тези, които се решиха да си поръчат от чая, не спират да се хвалят как една или друга болежка им е минала от него. И щастливо споделят, че благодарение на Демир Бозан се чувстват отново силни и млади. Точно като мен.

Антон Маринов, Велико Търново

Оригиналният чай Демир Бозан струва 43 лв. Можете да го поръчате на телефон:

02/401-79-95, 0898/543 752, 0899 58 28 32 или по

По мейла office@demirbozan.com

Може да се купи и на място в София:

  1. Дрогерия „Жанин“ на ул. „3 уши“ № 5 в столицата, на гърба на Съдебната палата.
  2. Или в дрогерия „Парамед”, ул. „Братя Миладинови“ № 29,София.
  3. Нов магазин на ул. Любен Каравелов 44, София

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3.7]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *