Георги: С Демир бозан аз свалих кръвното и ме ободрява

Попаднахме на любопитни отзиви във Фейсбук за лечение на високо кръвно, диабет и холестерол с Демир бозан.

Напоследък търсим по-усилено мненията на читателите в социалните мрежи.
Специално в първия текст Георги Георгиев от Техникума по механотехника споделя, че с тези билки е успял да се излекува от хипертония, като освен това ги ползва и за тонус. „Чаят ме ободрява и изобщо се чувствам много добре с него“ – казва Георги.

Единственият му проблем е, че трябва да си го запарва веднъж за целия ден и после да го пие през деня. Това, разбира се, е недостатък за хората, които ходят на работа и нямат възможност да си приготвят чай в обедната почивка. Но, както разбираме от самия пост, човек винаги намира решение, ако има желание за това.

Мнението на Ваня Димитрова за Демир бозан при диабет:

Демир бозан при кръвно и диабет

Отзивът на Ваня Димитрова за Демир бозан под наша публикация.

Подобно е виждането и на Ваня Димитрова от Лом, която е коментирала под публикацията ни за диабета и ползите от тези билки при симптомите на захарната болест.

Тя е редовен клиент и намира чая за „наистина уникален“. И при отслабването, и при диабета Демир бозан действа по един и същи начин – пречиствайки кръвта от вредните наслоения. Тъй като и двете заболявания са свързани главно със състоянието на кръвта, на тях може да им се повлияе с една и съща билка.

Какво казва Дани Тихова за Демир бозан при холестерол:

мнения на хората за демир бозан при кръвно налягане

Мнението на Дани Тихова под публикацията за Демир бозан при кръвно налягане.

Пак от Фейсбук успяхме да се свържем с Дани Тихова от Ямбол. Тя беше оставила положителен отзив като коментар под друга публикация с мнението на известния пловдивски лекар д-р Жорж Пелев. Според него тези билки са идеални за нормализиране на кръвното налягане – било то високо или ниско.

Нейният коментар е четвъртият поред в този скрийншот. Свързахме се директно с Дани и я помолихме да се снима на видео, за да може мнението й да стигне до повече читатели. И тя се съгласи.

Видео отзивът за Демир бозан при кръвна захар и холестерол:

Пускаме тук видео отзива й, който тя даде специално за нашия канал в YouTube. Дани е успяла да нормализира кръвната си захар и холестерола с тези билки.

Любопитното е, че до последно тя не е вярвала в ефекта от тях, но е поръчала, за да изгради лично мнение по темата. Била е много изненадана, когато билките са й помогнали и е започнала да ги препоръчва на всички свои приятели в Ямбол.

demirbozan-kutiaПитайте за истинския Демир бозан!

Всички коментари, които успяхме да прегледаме през последните няколко часа, бяха единодушни, че трябва много да се внимава и да се купува само оригиналния Демир бозан на Фарма витал. (ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ) Освен по своя производител, той се познава и по цената, и по това, че е в кафявата кутия от илюстрацията в дясно.

Ако искате от билките да има ефект и най-вече полза, трябва изрично да питате за цената и за производителя, казва Дани. Защото всички отзиви, които публикуваме и които ще продължим да публикуваме, са за Демир бозан от 43 лева на „Фарма Витал“.

Други начини за връзка с нас:

  1. Демир бозан в Туитър;
  2. Демир бозан в WordPress;
  3. Демир бозан в Slideshare;
  4. Демир бозан в Blogger;
  5. Демир бозан в LinkedIn.

Ако случайно някой ви предлага друга смеска със същото име, ползвайте я на своя отговорност и после не ни питайте нас за странични ефекти от нея или за липса на желаното действие.

Ще се радваме, ако можем да чуем и вашето мнение за билките, което да споделите с нас на имейла или в коментарите. За най-добрите и изчерпателните имаме предвид нещо хубаво. Свържете се с нас като ни пишете в коментарите!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Георги: С Демир бозан аз свалих кръвното и ме ободрява

  1. ЗДРАВЕЙТЕ ПОДЪРЖАМ ВИСОКО КРЪВНО ПИЯ ПО ДВЕ ХАПЧЕТА СУТРИН И ДВЕ ВЕЧЕР СЪЩО ТАКА ИМАМ ШУМ ВУШИТЕ КОЙТО МЕ СЪБУЖДА ПОСРЕД НОЩ ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЕЩО

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *