Георги: С Демир бозан аз свалих кръвното и ме ободрява

Попаднахме на любопитни отзиви във Фейсбук за лечение на високо кръвно, диабет и холестерол с Демир бозан.

Напоследък търсим по-усилено мненията на читателите в социалните мрежи.
Специално в първия текст Георги Георгиев от Техникума по механотехника споделя, че с тези билки е успял да се излекува от хипертония, като освен това ги ползва и за тонус. „Чаят ме ободрява и изобщо се чувствам много добре с него“ – казва Георги.

Единственият му проблем е, че трябва да си го запарва веднъж за целия ден и после да го пие през деня. Това, разбира се, е недостатък за хората, които ходят на работа и нямат възможност да си приготвят чай в обедната почивка. Но, както разбираме от самия пост, човек винаги намира решение, ако има желание за това.

Мнението на Ваня Димитрова за Демир бозан при диабет:

Демир бозан при кръвно и диабет

Отзивът на Ваня Димитрова за Демир бозан под наша публикация.

Подобно е виждането и на Ваня Димитрова от Лом, която е коментирала под публикацията ни за диабета и ползите от тези билки при симптомите на захарната болест.

Тя е редовен клиент и намира чая за „наистина уникален“. И при отслабването, и при диабета Демир бозан действа по един и същи начин – пречиствайки кръвта от вредните наслоения. Тъй като и двете заболявания са свързани главно със състоянието на кръвта, на тях може да им се повлияе с една и съща билка.

Какво казва Дани Тихова за Демир бозан при холестерол:

мнения на хората за демир бозан при кръвно налягане

Мнението на Дани Тихова под публикацията за Демир бозан при кръвно налягане.

Пак от Фейсбук успяхме да се свържем с Дани Тихова от Ямбол. Тя беше оставила положителен отзив като коментар под друга публикация с мнението на известния пловдивски лекар д-р Жорж Пелев. Според него тези билки са идеални за нормализиране на кръвното налягане – било то високо или ниско.

Нейният коментар е четвъртият поред в този скрийншот. Свързахме се директно с Дани и я помолихме да се снима на видео, за да може мнението й да стигне до повече читатели. И тя се съгласи.

Видео отзивът за Демир бозан при кръвна захар и холестерол:

Пускаме тук видео отзива й, който тя даде специално за нашия канал в YouTube. Дани е успяла да нормализира кръвната си захар и холестерола с тези билки.

Любопитното е, че до последно тя не е вярвала в ефекта от тях, но е поръчала, за да изгради лично мнение по темата. Била е много изненадана, когато билките са й помогнали и е започнала да ги препоръчва на всички свои приятели в Ямбол.

demirbozan-kutiaПитайте за истинския Демир бозан!

Всички коментари, които успяхме да прегледаме през последните няколко часа, бяха единодушни, че трябва много да се внимава и да се купува само оригиналния Демир бозан на Фарма витал. (ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ) Освен по своя производител, той се познава и по цената, и по това, че е в кафявата кутия от илюстрацията в дясно.

Ако искате от билките да има ефект и най-вече полза, трябва изрично да питате за цената и за производителя, казва Дани. Защото всички отзиви, които публикуваме и които ще продължим да публикуваме, са за Демир бозан от 43 лева на „Фарма Витал“.

Ако случайно някой ви предлага друга смеска със същото име, ползвайте я на своя отговорност и после не ни питайте нас за странични ефекти от нея или за липса на желаното действие.

Ще се радваме, ако можем да чуем и вашето мнение за билките, което да споделите с нас на имейла или в коментарите. За най-добрите и изчерпателните имаме предвид нещо хубаво. Свържете се с нас като ни пишете в коментарите!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *